Untamed – P.C. Cast og Kristin Cast

OK – da var jeg ferdig med bok 3 i House of Night-serien: «Chosen».

Bilde

Som jeg har sagt før så liker jeg konseptet i serien. Jeg har bare et problem med språkbruket og den middels bra skriveevnen. Det er ikke et utpreget bra skrivetalent bak disse bøkene.
Det er også veldig tydelig at dette er ungdomsbøker. For det første så handler det jo om tenåringer som blir «merket» og starter på «Vampire finishing school» hvor de tilslutt vil forvandles til fullverdige vampyrer. Eller dør…Det er nemlig de to utgangene de har. Gå de 4 (5?) årene på vampyrskolen og så bli voksen vampyr – eller dø fordi forandringen avvises i kroppene deres. Og det er en ganske blodig, voldsom død, så det er ikke bøker for de yngste tenåringene! Man kan nesten bli lurt til å tro at dette er i alderssjiktet 20 +…til vi blir kjent med ungdomsspråket.

Ohmygoodness! Dang it! Darn! Seriously? So lame. He’s so fiiiiine! Hateful hag! Nerd herd. osv…

Man blir liksom sittende og himle med øya over disse fjortisene som henger seg mer opp i trivielle tenåringsproblemer som kjærester, karakterer, venner, sko og popularitet enn det faktum at folk på skolen blir drept og stemplet fast i inngangsporten og det bryter ut krig. Hallo – fokus?

Utgave: Paperback 2009
År: 2008
Forfatter: P.C. og Kristin Cast
Serie: House of Night
Bok nr: 3
Sider: 322
Terningkast: 3

Men, nå sitter jeg her med bok 4 da…Jeg har som sagt hele serien stående her så jeg skal jaggu lese den også!!!
Bilde
Even if it’ll be the death of me!!

Wish me luck…

Reklamer

2 thoughts on “Untamed – P.C. Cast og Kristin Cast

  1. Hmmm. Jeg har lest litt av den andre serien som Cast senior har skrevet, nemlig «Divine by Mistake». Den er egentlig veldig herlig; stilen er passe chick-lit og innholdet passe voksent (mye vin, sex, litterære referanser og keltisk mytologi), og jeg likte den kjempegodt. Men det er sikkert noe med at datteren hennes er med og skriver «House of Night»-serien. Jeg er ikke veldig keen på å lese den, merker jeg! :/

    • Trine sier:

      Aaah, så junior er ikke med på «Divine by mistake»? Da tror jeg at jeg skal få tak i den! Jeg liker forsåvidt House of Night, men man merker jo at junior er med på skrive-teamet. Det er veldig tydelig i språket. Men så er det mange yummy mannfolk med også da, så hodet blir i det minste stimulert. hehehe. ;D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s