Linnéa Myhre – Evig søndag

Jeg leser boka til Linnéa Myhre nå. «Evig søndag». En selvbiografi må det jo nesten kunne kalles. Hele boka er jo ett år i Linnéas liv.

Evig søndag

Vanligvis ville jeg ikke kjøpt noe som dette, men nysgjerrigheten min ble tross alt pirret av all mediaomtalen og det faktum av det er «selveste sinnablogger’n».
I tillegg er jeg i den (heldigvis) kortvarige fasen hvor jeg kjøper alt jeg kommer over av bøker (ihvertfall så godt som) og prøver ut det meste. Man blir litt blakk av sånt, men det fine er at i slike faser kan jeg oppdage bokskatter!

Om Evig søndag er en slik skatt vet jeg ikke og det tviler jeg egentlig på, men, som jeg leste et sted, det er en viktig bok tror jeg. Temaet, om spiseforstyrrelser, angst, depresjoner, psykiater-hjelp og sammenbrudd er absolutt noe som er tilstede hos veldig mange unge jenter og gutter. Den kan nok åpne øynene til mange om detaljene rundt dette vanskelige temaet.
Jeg leser, og jeg leser med et åpent sinn.

«Plutselig begynte jeg å gråte. Tårene trillet nedover ansiktet og ned i tastaturet, helt uten tillatelse og forvarsel gjorde de dette . og jeg måtte lukke laptopen for å konsentrere meg utelukkende om gråtingen.

Det er altfor kort vei mellom stillhet og gråt. Alle disse tårene jeg hadde spinket og spart på hele denne lange tiden, trillet nedover ansiktet mitt og knuste alt jeg hadde bygget opp. Jeg måtte antageligvis starte helt fra begynnelsen av. Jeg visste ikke engang hvilken begynnelse jeg siktet til.

Vinteren 2011 går Linnéa motvillig på å gå til psykiateren Finn for sine depresjoner. Det blir helt sikkert ikke et vendepunkt. Eller?»

Forfatter: Linnéa Myhre – «sinnabloggeren» av bloggen linniiie.com
Tittel: Evig søndag (debut)
Sider: 192
Forlag: Tiden

Du kan jo også bli kjent med Linnéa i serien «La Linnéa leve» på NRK P3: La Linnéa leve

Reklamer

4 thoughts on “Linnéa Myhre – Evig søndag

 1. Spent på hva du tenker om denne. Jeg ble nylig ferdig, og den satte seg litt i kroppen. Gøy at du har startet bokblogg. Har ikke fått med meg det, men skal legge inn linken på siden min 🙂

  • Trine sier:

   Akkurat det sa jeg også, som du så på facebook! Den satte seg.
   Ja, jeg syntes det var på høy tid at jeg også startet bokblogg! ;D Og den fikk jo en skikkelig kickstart, takket være Tiger Garté og Tom Egeland. xD
   Gøy at du vil følge meg! Setter stor pris på det!

 2. Denne boken ser jeg frem til å lese og som du sier så tror jeg det er en viktig bok å lese for disse tingene er det mange unge bæde jenter og gutter som sliter med. Blir interessant å lese.

  • Trine sier:

   Er ferdig nå, på rekordtid, til å være meg. Den satte seg den og man blir kjent med Linnéa på innsiden. Under huden hennes på en måte. Verdt å lese. Verdt å la gå inn på seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s